tiistaina, elokuuta 28, 2007

 

Aktiivisia tarvitaan!

No Torture Here! -kampanjan vetoomusten luovutuspäivä on saatu varmistettua! Vetoomusviirit luovutetaan Yhdysvaltain Suomen suurlähetystöön tiistaina 18.9. Virallinen vastaanotto lähetystössä on klo 14.30. Tarkoituksena on rakentaa luovutustilaisuuden ympärille näkyvä tempaus eli kuljettaa viirit pitkänä ketjuna ja näyttävänä kulkueena paikan päälle. Yksityiskohdat kulkueen aikataulusta ja reitistä varmistuvat vielä kunhan saadaan tieto, onko luovutus myös pääministerille mahdollinen samana päivänä - varmistusta Vanhasen sihteeriltä odotellaan vielä. Joka tapauksessa liikkeellä ollaan tuolloin tiistaina iltapäivän aikana. Aamulla olisi tarkoitus järjestää täällä Helsingissä vielä "aamuruhkatempaus" n klo 7.30-9 - kerätään viimeisiä allekirjoituksia työmatkalaisilta keskustassa.

Luovutustempaukseen kutsutaan mukaan myös kampanjatapahtumissa yhteystietonsa luovuttaneita vetoomuksen allekirjoittajia, ja verkkosivuilla julkaistaan avoin kutsu kaikille kiinnostuneille.

Vetoomusviireihin on kertynyt allekirjoituksia tähän mennessä jo huimat yli 5 000 (ja tapahtumia on vielä jäljelläkin...). Loistava saldo!


Tiedustelen nyt alustavasti, mikä on ryhmämme mahdollisuus osallistua luovutus-actioniin. Kuinka moni mahdollisesti pääsisi paikan päälle? Löytyykö innostuneita allekirjoitusten kerääjiä aamuksi keskustaan? Ilmoittakaa Idalle!

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?